Osta TUHKA®-uurna
tuhkauurna_etusivun_kuva_2

TUHKA®

Surutyön keskellä vaihtoehtojen puntaroiminen ja päätöksien tekeminen voi tuntua vaikealta. TUHKA®-tuotteet tarjoavat luotettavan ja edullisen ratkaisun.

TUHKA®-uurna vaalii menetyksen sijasta elämää ja muistoja. Uurnan sisällä on tiivis satiinipussi johon tuhka kootaan. TUHKA®-uurna voidaan laskea hautaan sellaisenaan tai vaihtoehtoisesti voidaan haudata vain pussi sisältöineen. Yhteen hautapaikkaan mahtuu sen koosta riippuen jopa 10–15 uurnan sisällöt. Tuhkan voi sirotella hautausmaan tuhkan sirottelualueelle, yksityiselle maalle, osakaskunnan luvalla järveen tai jokeen, tai rannikkokaupunkien edustoille merkityille merialueille. Uurnia sijoitetaan enää harvoin uurnamuuriin eli kolumbaarioon. Tuhka on sijoitettava yhteen paikkaan vuoden kuluessa sen vastaanottamisesta.


uurna_musta-musta_nauha-lintu

TUHKA®-suku-uurna

Mikäli uurnaa ei haudata, jää se muistoksi läheisestä. Tuhkan hautaamisen jälkeen uurna voidaan käyttää uudelleen. Uurnan sisäpuolella on erityinen tila tuhkasta tyhjennetylle pussille. Vapautuneessa tilassa voidaan säilyttää vainajaan liittyviä muistoesineitä, valokuvia tai muistokirjoituksia. Osalle TUHKA®-uurnia on saatavissa erillinen säilytyslaatikko.


uurna-nauhat

Muotoilu

TUHKA®-tuotteiden muotokieli hyödyntää puun ominaisuuksia aidoimmillaan. Konstailemattoman rakenteen ja valikoitujen raaka-aineiden vuoksi TUHKA®-tuotteet ovat luotettavia ja taloudellisia valintoja.

Muotoilu Mikko Ryytty & Leo Kokkonen
Lasireliefit Katja Rauhamäki